Kontakt

Bryteklubben Tana
v/leder Ulf Børre Hansen
Diddigeaidnu 11
N-9845 Tana
Mobil: +47 97091002
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Konto: 4930 14 35885
Org.nr. 996911225

 


Tana Cup'en og

TanaMatch'n støttes av

Barents Staende Farge 0 logo 


OLYMPIC GAMES RIO

Signe Marie Fidje Store

logo rio 2016


 

World Champion 2017

Beach wrestling 

GRB VM Beach

 Gunn Rita Boine 

   Junior 60 kg 

 

European Champion

          2012  

EM-gull

Maja Erlandsen

Senior FW 72 kg

EM-premie signe

Signe Marie Fidje Store

Cadet FW 60 kg 

BK Tana har som kjent flere jente-/kvinnebrytere i klubben som holder et høyt nivå. Etter Cadet VM i Ungarn ble det innledet samtaler med en av de russiske landslagstrenerne i fristil kvinner. Nå foreligger det en muntlig invitasjon til BK Tana om å delta treningssamling med det russiske landslaget for Cadet-kvinner.

 

Den russiske landslagstreneren, Alexsandr Mateev, har vært i Tana på stevne tidligere med noen av jentene i fra St. Petersburg. Nå er våre to Cadet-jenter som går på NTGs brytelinje, Signe Marie Fidje Store og Tora Berntsen, inviterte til å delta på en 14 dagers treningssamling i november sammen med det russiske landslaget for Cadet. Samlinga vil finne sted utenfor Moskva, og vi er selvsagt interessert i å få anledningen til å delta her. Russland er som kjent en av verdens beste brytenasjoner på kvinnesiden. Om det blir deltakelse på denne samlingen er ennå ikke avgjort.