Kontakt

Bryteklubben Tana
v/leder Ulf Børre Hansen
Diddigeaidnu 11
N-9845 Tana
Mobil: +47 97091002
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Konto: 4930 14 35885
Org.nr. 996911225

 


Tana Cup'en og

TanaMatch'n støttes av

Barents Staende Farge 0 logo 


OLYMPIC GAMES RIO

Signe Marie Fidje Store

logo rio 2016


 

World Champion 2017

Beach wrestling 

GRB VM Beach

 Gunn Rita Boine 

   Junior 60 kg 

 

European Champion

          2012  

EM-gull

Maja Erlandsen

Senior FW 72 kg

EM-premie signe

Signe Marie Fidje Store

Cadet FW 60 kg 

Eirik og Gunn Rita LITEN

BK Tana deltok i helga på det 38. Oktoberstevnet i Kirkenes. Stevnet samlet over 100 brytere fra fire nasjoner

 

Vi stilte med en tropp på 16 brytere. 

Best lag og beste jente- og guttebrytere

BK Tana har virkelig kommet godt i gang med stevnesesongen. I Kirkenes ble BK Tana beste lag med fem gull-, en sølv- og en bronsemedalje. Og ikke nok med det, da juryen skulle kåre beste jente- og guttebryter var det heller ikke noen tvil om hvor disse pokalene skulle havne, nemlig til brytere i BK Tana. 


Gunn Rita Boine ble stevnets beste jentebrytere etter at hun tok gull i piker 15 år, 57 kg. Størst spenning var det når Gunn Rita skulle møte regjerende Norgesmester Vilde Larsen fra Båtsfjord SK. 1. periode endte med poengtap 0-1, mens Gunn Rita dro i land 2. periode med poengseier 1-0. I siste og avgjørende periode viste Gunn Rita virkelig at hun har utviklet seg, da hun styrte hele perioden og vant sikkert 4-0 på poeng. En meget sterk prestasjon.

 

Eirik Eikeland gikk helt til topps i stevnet største gutteklasse, gutter 15 år, 59 kg. Eirik som for øvrig har gått opp to vektklasser på et halv år, imponerer med å ta nivået i en ny vektklasse på en knallsterk måte. Eirik vant sikkert og greit mot brytere fra Kirkenes og klubbkompis Runar Berg, mens han slet noe mot Birk Sømhovd, Tromsø BK og Nikita Bykov, fra Murmansk i Russland. Men når motstanderne begynner å henge med hode i siste periode, slår Eirik til med sin råe styrke og vinner kampene. Også det en meget bra egenskap for en bryter.

Gullmedaljene gikk denne gangen til: Eirik Eikeland, Gunn Rit Boine, Synne M. Haagensen, Steinar Hauge og Karin Boine.

Sølv: Andreas S. Hansen

Bronse: Sondre Larsen  

4.plass: Artor Hagerp, Runar Berg, Christian S. Hansen

5. plass: Vilmer Pampin

 

Blant knøttene i BK Tana var det som vanlig er en flott idrettsglede på brytemattene i Kirkenes. Her kåres alle som vinnere, og BK Tana har en fin gjeng yngre utøvere som snart er klar for større oppgver på brytematta. Her nevnes Varg Kulstadvik, Kristin Boine, Alexandra Fidje Store, Om Falsen og Ylva Kulstadvik.