Kontakt

Bryteklubben Tana
v/leder Ulf Børre Hansen
Diddigeaidnu 11
N-9845 Tana
Mobil: +47 97091002
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Konto: 4930 14 35885
Org.nr. 996911225

 


Tana Cup'en og

TanaMatch'n støttes av

Barents Staende Farge 0 logo 


OLYMPIC GAMES RIO

Signe Marie Fidje Store

logo rio 2016


 

World Champion 2017

Beach wrestling 

GRB VM Beach

 Gunn Rita Boine 

   Junior 60 kg 

 

European Champion

          2012  

EM-gull

Maja Erlandsen

Senior FW 72 kg

EM-premie signe

Signe Marie Fidje Store

Cadet FW 60 kg 

bilde BktanaArkhangelsk jenter web

Bryteklubben Tana deltok i helga på Arctic Cup i bryting i Arkhangelsk. Bryteklubben reiste med to jentebrytere til stevnet som samlet over 350 deltakere fra 30 klubber i Russland. BK Tana var den eneste kubben fra Norge som deltok.

Synne M. Haagensen fra BK Tana vant sin vektklasse ungdom kvinner 56 kg etter å beseiret en god brytere fra Yaroslav utenfor Moskva i første kamp. Det ble en jevne kamp som ble avgjort på Synne sitt spesialgrep og dermed fallseier. I neste kamp møtte Synne en jente fra Arkhangelsk, her ble det også fallseier og dermed gullmedalje. 

seierspall synne arctic cup 003 web

Gunn Rita Boine deltok i klassen junior kvinner 65 kg, en vektklasse som samlet seks brytere. Gunn Rita gikk på poengtap i sin første kamp mot en bryter fra Moskva. I andre kamp vant Gunn Rita på fallseier mot ei jente fra Arkhangelsk Oblast. I finalen møtte Gunn Rita en bryter fra Yaroslav som viste seg å være den sterkest i i kampen som Gunn Rita tapte på poeng. Sølvmedalje på Gunn Rita.

Prosjekt jentebryting i Arkhangelsk 

Bryteklubben Olimp Arkhangelsk har startet med jentebryting for knappe et år siden. BK Tana ønsket derfor å reise til Arkhangelsk for opprette kontakt med jentebrytere og for å styrke samarbeidet med klubben. Olimp Arkahngelsk har en rekke ganger deltatt på stevner i Tana, og kommer til Tana Cup i januar med over 30 brytere. I troppen vil det for første gang være jentebrytere fra Olimp Arkhangelsk med til Tana og Tana Cup. BK Tana er glade for at Olimp Arkhangelsk besøker Tana med jentebrytere. Jentebying i Nord-Vest Russland er ikke spesielt utbredt, men BK Tana håper at dette vil føre til at andre klubber i Barentsregionen i Russland vil starte med jentebryting. Prosjektet er støttet med midler fra Barentssekretariatet. 

Vedlegg uten navn 00015 web 

Tanajente gjennomførte en trening med jenterbrytere fra Olimp Arkhangelsk dagen før stevnet. Men også andre klubben som Vorkuta, Yaraolav, Moskva og St. Ptersburg ønsket å være med på denne treningen som ble ledet av Tanajentene Gunn Rita Boine og Synne M. Haagensen. 

fra treninga 2 web