Kontakt

 Bryteklubben Tana
v/leder Ulf Børre Hansen
Diddigeaidnu 11
N-9845 Tana
Mobil: +47 97091002
ulf@tanainstallasjon.no
Konto: 4930 14 35885
Org.nr. 996911225

 


Tana Cup'en og

TanaMatch'n støttes av

Barents Staende Farge 0 logo 


OLYMPIC GAMES RIO

Signe Marie Fidje Store

logo rio 2016


 

World Champion 2017

Beach wrestling 

GRB VM Beach

 Gunn Rita Boine 

   Junior 60 kg 

 

European Champion

          2012  

EM-gull

Maja Erlandsen

Senior FW 72 kg

EM-premie signe

Signe Marie Fidje Store

Cadet FW 60 kg 

kart narryan mar

Bryteklubben Tana reiser på 10. mai til Naryan-Mar i Russland for deltakelse på "Open Greco-Roman and Freestyle tournament in memory of Vadim Gereikhanov". Troppen består av totalt 9 personer - brytere, trenere, ledere og dommere. 

 

Denne lange turen til Naryan-Mar kom i stand etter at bryteklubben fra Naryan-Mar deltok på Tana Cup i januar i år. Det ble da avtalt av BK Tana skulle komme på gjenvisitt til Naryan-Mar for deltakelse på deres turnering som arrangeres 13. mai. 

Det er ikke bare det sportslige som står i fokus når BK Tana besøker i Naryan-Mar. Sportskomiteen i Naryan-Mar har lagt til rette for mange aktiveter utenom selve stevnet. Blant annet skal gruppen besøke det lokalhistorisk museum i Naryan-Mar og et turistsenter for reinsdyr utenfor byen. Ellers er det lagt opp til flere treningsøkter sammen med brytere fra Naryan-Mar. 

På hjemturen blir det også tid til et besøk i storbyen Moskva. Et besøk til den røde plass blir det nok. 

Barents Staende Farge 0 logo

BK Tana har etter søknad fått tilsagn på kr. 53 000 fra Barentssekretariatet for denne turen til Naryan-Mar. BK Tana framsnakker gjerne Barentssekretariat som støtter opp om norsk-russiske prosjekter og folk-til-folk samarbeidet. Uten en slik støtte hadde det nok vært vanskelig å realisere et slikt prosjekt. BK Tana er den bryteklubben i Norge som får besøk av flest russiske idrettsfolk fra Barentsregionen til vår årlige Tana Cup og det er selvsagt takket være blant annet Barentssekretariatet. Det tette folk-til-folk samarbeidet med Russland er selve bærbjelken i slike prosjekter, og nå er det altså på tide å formalisere samarbeidet med bryteklubben i Naryan-Mar. 

Tana Cup

på facebook

 

SNN RGB liten negativ til nettsider GIF0

  

logo TRK

 

logo styronor

 

REMA 1000 logo

-----------

Støtt BK Tana med din

GRASROTANDEL

grasrotandel

 

SNN RGB liten negativ til nettsider GIF0

 

logo TRK