Kontakt

 Bryteklubben Tana
v/leder Ulf Børre Hansen
Diddigeaidnu 11
N-9845 Tana
Mobil: +47 97091002
ulf@tanainstallasjon.no
Konto: 4930 14 35885
Org.nr. 996911225

 


Tana Cup'en og

TanaMatch'n støttes av

Barents Staende Farge 0 logo 


OLYMPIC GAMES RIO

Signe Marie Fidje Store

logo rio 2016


 

World Champion 2017

Beach wrestling 

GRB VM Beach

 Gunn Rita Boine 

   Junior 60 kg 

 

European Champion

          2012  

EM-gull

Maja Erlandsen

Senior FW 72 kg

EM-premie signe

Signe Marie Fidje Store

Cadet FW 60 kg 

Signe Marie Fidje Store fra Bryteklubben Tana endte på en 7. plass i senior EM etter det mange betegner som skandaledømming i kampen om en plass i bronsefinalen. Signe Marie hadde sin motstander fra Tyrkia i fall uten at dommerne godkjenner fallet. Signe tapte da kampen på poeng og gikk glipp av bronsefinale i EM. 

 

Signe Marie som står utenfor landsalget deltok i senior EM i Novi Sad i Serbia og brøt i 69 kg-klassen på fredag 5. mai. Signe Marie møtte i første innledende runde Alexandra Sandahl fra Sverige, en kamp hun vant på fallseier. I neste kamp ventet regjerende Europamester Maryia Mamashuk fra Hviterussland. Her kom Signe Marie ikke inn i kampen og tapte på poeng 10-0. 

I og med at Mamashuk brøt seg til finalen, fikk Signe Marie rekval for å kjempe om bronsemedaljen. Og det var i denne kampen det fatale skjedde. Signe Marie ligger under på poeng i kampen da hun får festet en grep som får Buse Tosun fra Tyrkia i fallsituasjon. På videoen (8:15) kan en se at Tosun ligger i fall og mattedommer marker som riktig er for fallseier, men han får ikke godkjennelse av mattepresidenten. Det hele ender med at Signe Marie taper kampen på poeng og Tosun får bryter bronsefinalen. Som etter U23-EM i mars sitter vi å rister på hodet av dømmingen.

 

Tana Cup

på facebook

 

SNN RGB liten negativ til nettsider GIF0

  

logo TRK

 

logo styronor

 

REMA 1000 logo

-----------

Støtt BK Tana med din

GRASROTANDEL

grasrotandel

 

SNN RGB liten negativ til nettsider GIF0

 

logo TRK